dinsdag 8 november 2011

Zieke en Musea

Vandaag les gehad van 13u tot 18u.
Oudheid, Archeologie en Kunstgeschiedenis.
De eerste twee vielen echt goed mee en waren, zoals altijd interessant, maar kunstgeschiedenis is toch wel een beetje een sleur. Er zit niets leuks of interessants in, de prof kan geen weg uit zijn eigen cursus, hij herhaalt duizend keer hetzelfde en vergeet daarna andere dingen compleet te vermelden. Nuja, hij is vandaag dan toch een halfuur eerder gestopt, omdat hij naar Antwerpen moest.
Over een paar weken gaan we dan ook met de klas naar het MAS in Antwerpen. Ik ben er nog niet geweest, ik hoop dat het de moeite is.

Wendy was er vandaag niet. Ze is kennelijk massa's ziek. Ze heeft gisteren, naar eigen zeggen, iets verkeerds gegeten, waardoor ze vannacht bijna niet heeft geslapen. En dus vandaag heel ziek zijn, met veel slapen en kotsen en al die andere fijne dingen die er bij komen. Hopelijk kan ze nu wel eens naar een dokter zonder problemen (Ik weet niet wat mensen zo vreselijk vinden aan dokters. Ok, ze kosten geld, maar daarvoor doen ze hun job wel en maken ze u beter). Hopelijk heeft ze er niet te lang last van, want eens je een paar lessen mist is het een niet zo simpel om ze in te halen en terug op schema te komen.
Morgen zal ze trouwens het werkcollege missen. Nu denk ik ook wel dat ze niet vervelend gaan doen als je eens een keer afwezig bent en een ziekenbriefje hebt, maar toch...

En Anne heeft een concreet plan opgesteld voor de musea die we kunnen bezoeken na onze uren. Ze heeft namelijk gezien dat er museumnocturnes zijn. Dagen waarop musea veel langer open zijn en speciale acties houden.
Dat ziet er alleszins heel aantrekkelijk uit, dus ik ben alvast voor dat idee.
We gaan straks nog verder afspreken hoe we het precies gaan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten