zondag 11 september 2011

Avondje gamen

Willem zou gisterenavond nog naar een gratis festival hier in het Antwerpse gegaan zijn, maar door een dreigend onweer heeft hij eieren voor zijn geld gekozen en is hij maar thuis komen zitten met een maat van hem, Arne. En wat doe je dan in zo'n situatie? Gezellig samen bier drinken en gamen en onvolwassen moppen tappen. Het was een leuke avond, lang geleden dat ik me zo heb geamuseerd.
Het werd dan later nog veel schraler toen er opeens nog twee vrienden van Willem voor de deur stonden en die ook terstond mee begonnen drinken en gamen en lachen. Grappig was dan ook dat ze eigenlijk de hele tijd aan het discussiëren waren over welk café ze nog gingen aandoen, maar geen van hen ook echt het enthousiasme toonde om op te staan en te gaan. Zelfs een café waar er kennelijk gisterenavond topless bediend werd, kon hen niet van achter de xbox trekken. Prioriteiten zeker?
Nuja, voor mij werd het dan ook wel al snel te laat en heb die mannen maar laten doen. Ze kunnen zich maar amuseren.
Nog wel eventjes last gehad van het gelach en geroep, maar ben dan toch tegen 02.00u in slaap kunnen vallen. Al een geluk dat ik geen examens meer heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten