vrijdag 7 oktober 2011

Niets te melden

Eigenlijk een heel rustige dag vandaag.
Daarom niet veel te melden.

Hoewel, nu ik toch aan het typen ben, kan ik maar beter wat zeggen.
Vandaag wat vroeger naar de VUB gegaan met Wendy. Het zit namelijk zo dat wij Sociale Geografie hebben gekozen als keuzevak. We wisten echter niet wanneer we dit vak gingen krijgen, het stond ook nog niet op het uurrooster. Alle andere vakken wel al, zelfs al voor het tweede semester. Maar dat niet. Dus we zijn gisteren al naar het secretariaat gegaan.
Daar konden ze ons na veel rondbellen vertellen dat we dat vak in het eerste semester hebben van 10u tot 13u op woensdag. En dat het volledig samenvalt met ons Werkcollege van Kunstwetenschappen en Archeologie. Dat is natuurlijk het grootste en meest belangrijke vak dat we hebben en dat kunnen we totaal niet missen.
Helaas, we hebben dus moeten beslissen om ons keuzevak uit het raam te smijten en een nieuw te kiezen. Daar hebben we vandaag informatie over opgezocht. Ze hebben deze keer niet de hele VUB moeten rondbellen, ze stuurden ons gewoon de hele VUB rond. Uiteindelijk een email gekregen bij een vrouw van de persoon die ons er bij zou helpen. Bleek dat de email te zijn van de persoon die recht tegenover haar zat. Dus ik zie ook daar het praktisch nut niet van in. Maar ja.
Nu net de mail met het verzoek verstuurd. Ook Wendy een kopie er van bezorgd, zodat ze maar juist haar naam en rolnummer moet aanpassen en ook het verzoek kan insturen. Ze weet niet goed hoe zo een mail te schrijven. Ons nieuwe keuzevak zou Studie van de Renaissance en Humanisme worden. Hopelijk kan het nog veranderen zonder problemen.

Morgen dan ook met Wendy naar Mechelen. Een boekenwinkel dat zich specialiseert in archeologische werken opzoeken. Ben benieuwd.

Ook net gebeld met Nele. Ze was al een hele week aan het proberen mij te bereiken, maar zowel zij als ik hadden het net iets te druk. Nu kwam ze net terug van haar stage als verpleegkundige en zag ze haar kans schoon. Alles gaat goed met haar, ze woont nu in bij Fréderic omdat de situatie bij haar pa thuis niet meer te houden was. We gaan in het kort nog eens kijken om af te spreken, want het is al veel te lang geleden dat we elkaar gezien hebben.

Eigenlijk nog best veel te melden....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten